EN

Obchodní podmínky

Před použitím webové stránky www.cssgamelab.com si prosím pozorně přečtěte tyto Obchodí podmínky (dále jen „Podmínky“, „Obchodní podmínky“). Pokud nesouhlasíte s jakoukoli částí těchto Podmínek, nepoužívejte prosím naše webové stránky.

V této smlouvě budou výrazy „cssgamelab“, „My“ nebo „Naše“ společně odkazovat na Anait Boyajyan, se sídlem Šafaříkova 456/3, 120 00 Praha 2, Praha, Česká republika, IČO: 09846379, DIČ CZ9361243672 zapsaná v obchodním rejstříku Prahy 2 dne 20.1.2021.

Vlastnictví webu

Tuto webovou stránku vlastní a provozuje cssgamelab. Obsah a každý prvek této webové stránky je majetkem cssgamelab-u nebo dodavatelů takového obsahu a je chráněný všemi platnými zákony o autorských právech, ochranných známkách a dalšími zákony o duševním vlastnictví České republiky, jakož i mezinárodními zákony týkajícími se duševního vlastnictví.

Ochranné známky

Bez našeho předchozího písemného svolení nesmíte kopírovat, používat nebo napodobovat, vcelku ani zčásti, vzhled této webové stránky, včetně všech prvků designu. Bez předchozího písemného souhlasu cssgamelab nebo třetí strany, která příslušnou ochrannou známku vlastní, nesmíte používat ochranné známky, loga, názvy produktů, názvy společností a/nebo servisní značky (souhrnně „Ochranné známky“) zobrazené na našich webových stránkách.

Naše služby

Naše webové stránky jsou online nástrojem pro propagaci, reklamu, prodej a zpřístupňování našich digitálních a dalších produktů, včetně, nikoli však výlučně, online kurzů, výukových a školicích materiálů. Umožňuje svému publiku, jako je široká veřejnost (jednotlivci nebo právnické osoby) a odběratelů (v dalším textu společně označované jako „Publikum“) dozvědět se více o našich produktech, které nabízíme, nakupovat naše digitální produkty online a kontaktovat nás ohledně možné spolupráce nebo pro jiné účely.

Nároky na porušení práv duševního vlastnictví

Pokud se domníváte, že produkt nebo položka zobrazená na našich webových stránkách porušuje některé z vašich práv duševního vlastnictví, dejte nám, prosím, vědět poskytnutím následujících informací:

  • Vaše jméno, adresa, telefonní číslo a e-mail;
  • Popis a umístění stránky, která údajně porušovala vaše práva duševního vlastnictví;
  • zda jste vlastníkem práva duševního vlastnictví nebo jste oprávněni jednat jménem takového vlastníka;
  • Vaše potvrzení, že zaručujete přesnost informací, které jste nám poskytli.

Po obdržení vašeho nároku na autorská práva zrušíme položky, které jsou předmětem vašeho nároku, pokud neprokážete, že nemáte vyšší práva ke sporným položkám.

Zveřejňování informací

Shromažďujeme o vás určité informace. Naše shromažďování, používání a zveřejňování vašich údajů je popsáno v našich Zásadách ochrany osobních údajů. Vstupem na naše webové stránky a jejich používáním souhlasíte s našimi Zásadami ochrany osobních údajů, které mohou být čas od času změněny.

Odkazy na naše webové stránky

Pokud vložíte odkaz na naši webovou stránku z jakékoli jiné stránky, musí takový odkaz vést na plnou verzi naší webové stránky. Je zakázáno odkazovat přímo na jakýkoli obrázek umístěný na našich webových stránkách. Dále je zakázáno vkládat odkazy na naši webovou stránku z jakékoli jiné stránky jakýmkoli způsobem, který by naše webová stránka byla „rámována“, obklopena nebo jakýmkoli jiným způsobem skryta jakýmkoli obsahem nebo materiály třetích stran. Vyhrazujeme si právo na základě písemného upozornění, které vám bude zasláno, kdykoli a bez jakéhokoli důvodu, zakázat vám odkazovat na naše webové stránky. Zříkáme se veškeré odpovědnosti za odkazy na naše webové stránky z jiných stránek.

Odškodnění

Jste výhradně odpovědní a souhlasíte s tím, že budete cssgamelab a jeho zástupce, přidružené společnosti, ředitele, vedoucí pracovníky a zaměstnance chránit a odškodníte za jakékoli a všechny nároky, dluhy, závazky, náklady a výdaje (včetně poplatků za právní zastoupení) vyplývající z:

  • vašeho porušení této smlouvy;
  • vašeho používání našich webových stránek nebo jejich obsahu; nebo
  • vašeho porušení jakýchkoli práv jiné osoby nebo subjektu.

Vyloučení odpovědnosti

Veškerý obsah a služby na našich webových stránkách jsou poskytovány „tak, jak jsou“; odmítáme v plném rozsahu povoleném podle platných zákonů veškeré výslovné a předpokládané záruky.

Nemáme žádnou kontrolu nad službami, které neprovozujeme. Nezaručujeme, že služby třetích stran neporušují práva duševního vlastnictví žádné jiné strany. Neneseme žádnou odpovědnost za legálnost, kvalitu nebo bezpečnost kterékoli z těchto služeb.

Neručíme za to, že naše webové stránky nebo jejich obsah neobsahují žádné viry nebo cokoli jiného, ​​co má destruktivní nebo kontaminující schopnosti. Jste výhradně odpovědní za přijetí všech opatření, která vás ochrání před jakoukoli škodou nebo ztrátou, která může vzniknout při používání této webové stránky, jejího obsahu nebo jakékoli služby nabízené prostřednictvím této webové stránky.

Nezaručujeme, že váš přístup na naši webovou stránku nebo jakýkoli její obsah bude nepřerušovaný nebo bez chyb, nebo že opravíme jakékoli závady na webu a/nebo našich serverech.

Za žádných okolností cssgamelab, její ředitelé, vedoucí pracovníci, zaměstnanci, přidružené společnosti nebo zástupci mohou nést odpovědnost za jakékoli přímé, nepřímé, náhodné, zvláštní nebo následné škody nebo ztráty zisku, které mohou vyplynout z jakéhokoli používání, přístupu nebo nemožnosti používat naší webové stránky, našich služeb nebo k nim přistupovat.

Úvodní prohlášení

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup online kurzů, školicích a výukových materiálů a dalších produktů (společně označovaných jako „produkty“) na webových stránkách www.cssgamelab.com

Tyto obchodní podmínky v souladu s § 1751 odst. 1 občanského zákoníku upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v souvislosti nebo na základě Kupní smlouvy, která vzniká vyplněním a odesláním objednávkového formuláře na stránce www.cssgamelab.com/Checkout.

Smluvní strany

Anait Bojadžjan

Se sídlem Šafaříkova 456/3, 120 00 Praha 2, Praha, Česká republika, IČO: 09846379, DIČ: CZ9361243672 zapsaná v obchodním rejstříku Praha 2 dne 20.1.2021.

Kontaktní e-mail: support@cssgamelab.com
Webové stránky: www.cssgamelab.com

a

zájemci o koupi produktů na našich webových stránkách www.cssgamelab.com
(dále jen “kupující”)

Předmět smlouvy a objednávky

Předmětem smlouvy je nákup online kurzů, školicích a výukových materiálů a dalších produktů dostupných na webových stránkách www.cssgamelab.com. Na těchto stránkách poskytujeme veškeré informace týkající se těchto kurzů a objednávky.

Kupující provede objednávku vybraných kurzů vyplněním objednávkového formuláře na stránkách www.cssgamelab.com/checkout . Kupující je povinen zkontrolovat správnost zadaných údajů a případně údaje opravit. Objednávka je závazná okamžikem odeslání. Prodávající se zavazuje zpřístupnit kupujícímu objednané kurzy a kupující se zavazuje uhradit kupní cenu.

Kupující si může objednat více kurzů v jedné objednávce, nebo může provést několik samostatných objednávek.

Kupující si může objednat i další služby, společně nebo samostatně s některým z kurzů.

Odesláním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami a souhlasí s nimi. Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí Kupní smlouvy, která vzniká vyplněním a odesláním objednávky.

Prodávající zašle kupujícímu potvrzení objednávky na e-mailovou adresu uvedenou v objednávce.

Prodávající rovněž zašle kupujícímu e-mail s odkazem, odkud má kupující přístup do kurzu, jeho uživatelské jméno a heslo k tomu.

V případě jakýchkoliv pochybností nebo potřeby pomoci může kupující kontaktovat prodávajícího prostřednictvím e-mailové adresy, ze které takové informace obdržel, nebo na adrese support@cssgamelab.com.

Kupující bere na vědomí, že veškeré informace v online kurzech jsou pouze doporučením či vyjádřením názoru prodávajícího a prodávající nenese žádnou odpovědnost za případné úspěchy či neúspěchy kupujícího vyplývající z těchto informací.

Cena kurzu a možnosti platby

Web obsahuje informace o kurzech včetně obsahu, délky a ceny každého kurzu. Ceny kurzů jsou uvedeny včetně všech souvisejících poplatků. Prodávající není plátcem DPH.

Kupující může uhradit cenu kurzu jedním z následujících způsobů:

  • online pomocí platební brány Stripe (kartou nebo okamžitým bankovním převodem)
  • online pomocí PayPal (pomocí svého PayPal účtu nebo platby kartou jako host)

Online platby zajišťují platební brány Stripe a PayPal.

Poskytovatel služeb, společnost Stripe (dále jen „Stripe Payments Company Terms“ nebo „SPC Terms“), je poskytovatelem peněžních služeb se státní licencí v USA a federálně registrovanou společností poskytující peněžní služby. Stripe je v Evropě regulován prostřednictvím své dceřiné společnosti Stripe Technology Europe, Limited („STEL“). STEL je autorizována jako instituce elektronických peněz neboli „EMI“ od Central Bank of Ireland (referenční číslo: C187865) a má regulační povolení k vydávání elektronických peněz, provádění platebních transakcí, vydávání platebních nástrojů a získávání platebních transakcí.

Více informací naleznete na webových stránkách Stripe: www.stripe.com

PayPal umožňuje jednotlivcům a firmám odesílat a přijímat elektronické peníze online. Službu poskytuje společnost PayPal (Europe) S.à r.l.et Cie, S.C.A. (R.C.S. Luxembourg B 118 349) (“PayPal”) registrovaným uživatelům v Evropském hospodářském prostoru. PayPal je v Lucembursku řádně licencován jako banka (nebo „úvěrová instituce“ v právním smyslu). Je pod obezřetnostním dohledem lucemburského finančního regulačního úřadu, Commission de Surveillance du Secteur Financier nebo CSSF.

Více informací lze nalézt na webových stránkách Stripe: www.paypal.com

Platba kreditní kartou

Nejrychlejší způsob platby online. V rozhraní platební brány kupující zadá číslo karty, datum platnosti a CVC kód – tři čísla, která kupující najde v podpisovém proužku na zadní straně karty. Vše je zabezpečeno standardem 3D Secure, takže bude pravděpodobně je nutné zadat číselný kód, který kupující obdrží prostřednictvím SMS ze své banky nebo prostřednictvím bankovní aplikace.

Účtování

Po odeslání objednávky a dokončení platby vystaví prodávající kupujícímu účtenku. Účtenka se považuje za zaplacenou okamžikem připsání částky na účet prodávajícího.

Účtenku zašle prodávající kupujícímu elektronicky na e-mailovou adresu, kterou kupující uvedl v objednávce na Pokladně, a má se za to, že dodací povinnost prodávajícího byla splněna.

Zpřístupnění kurzu

Po dokončení platby bude kupující přesměrován zpět na stránku na webu www.cssgamelab.com, kde získá okamžitý přístup do kurzu. Po úspěšné platbě bude kupujícímu automaticky vytvořen uživatelský účet a bude automaticky přihlášen na webové stránky. To je nezbytné pro přístup do kurzu.

Po obdržení platby (připsání částky na účet prodávajícího) zašle prodávající kupujícímu rovněž e-mail s odkazem, kudy se kupující může přihlásit do kurzu a své uživatelské jméno a heslo k tomu.

Jak se dostat do kurzu po odhlášení nebo kdykoli po úspěšném nákupu

Kupující navštíví stránku www.cssgamelab.com/my-account

Zadají uživatelské jméno a heslo, které jim bylo zasláno na jejich e-mailovou adresu při úspěšném nákupu. Pokud kupující změnil heslo nebo požádal o reset hesla, měl by použít toto nové heslo, které si sám nastavil.

Kupující bude mít přístup do kurzu neomezeně dlouho, kurz může absolvovat vícekrát. Počet opakování není omezen.

Kupující je povinen chránit své přístupové údaje k zakoupeným kurzům před zneužitím.

Kupující je oprávněn veškerý obsah kurzu, zejména multimediální obsah (videa) používat výhradně pro své studijní účely a nemá právo jej jakkoli zpřístupňovat třetím osobám. Pokud toto kupující poruší, je prodávající oprávněn zneplatnit přístupové údaje kupujícího, a to bez nároku na vrácení ceny kurzu.

Kupující může kurzy zakoupit jako dárek. V takovém případě mohou přístupové údaje poskytnout třetí osobě. Tím však kupující ztrácí právo přístupové údaje sám používat, aby bylo zachováno pravidlo, že jeden přístupový údaj je určen právě jedné osobě.

Odpovědnost za obsah

Kupující bere na vědomí, že obsah kurzů nemusí být dostupný nepřetržitě, a to zejména s ohledem na nutnou údržbu hardwarového a softwarového vybavení prodávajícího, případně nutnou údržbu hardwarového a softwarového vybavení třetích osob.

Obsah webových stránek a kurzu včetně multimediálního obsahu (videa) může být aktualizován bez předchozího upozornění.

Prodávající prohlašuje, že kurzy neobsahují žádné vady. V případě, že se objeví vada, kupující ji nahlásí prodávajícímu na e-mailovou adresu support@cssgamelab.com a prodávající se zavazuje vadu bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 30 dnů, odstranit. Pokud se vada ukáže jako neopravitelná, může kupující požadovat vrácení přiměřené části ceny kurzu, ve kterém se vada objevila.

Odstoupení od smlouvy

Kupující má právo odstoupit od smlouvy do 7 dnů od zakoupení produktu. V těchto případech zašle kupující žádost o odstoupení od smlouvy prodávajícímu na e-mail support@cssgamelab.com, a to z e-mailové adresy uvedené v objednávce. Žádost musí obsahovat e-mailovou adresu, která byla uvedena v objednávce a datum, kdy byla objednávka zadána a zaplacena. Žádost musí být doručena nejpozději 7. den následující po dni, kdy kupující objednávku uhradil. Prodávající zruší platnost přístupových údajů kupujícího a vrátí kupujícímu celou částku zaplacenou kupujícím za objednávku, a to do 30 dnů od obdržení žádosti e-mailem.

Další práva a povinnosti smluvních stran

Veškerý obsah tohoto webu, zejména multimediální obsah kurzů (videa), je chráněn autorským zákonem (zákon č. 121/2000 Sb.) ve prospěch prodávajícího a případné šíření bez předchozího písemného souhlasu prodávajícího je přísně zakázáno.

Stížnosti kupujících prodávající přijímá a vyřizuje mimosoudně na e-mailové adrese support@cssgamelab.com. Informaci o vyřízení reklamace zašle prodávající na e-mailovou adresu kupujícího.

Prodejce je oprávněn k prodeji online kurzů na základě živnostenského oprávnění. Živnostenskou kontrolu provádí příslušný živnostenský úřad ve své působnosti. Dozor nad oblastí ochrany osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů. Česká obchodní inspekce ve vymezeném rozsahu mimo jiné dohlíží na dodržování zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů.

Změna této smlouvy

Vyhrazujeme si právo na úpravu podmínek této smlouvy kdykoli. Po zveřejnění úprav na našich webových stránkách bude váš přístup a používání našich stránek považováno za váš souhlas s těmito změnami. Pro kupujícího je závazné znění obchodních podmínek v době nákupu.

Platné zákony a místo konání

Tato smlouva podléhá a vykládá se podle zákonů České republiky. Jakékoli nároky vyplývající z této Smlouvy nebo v souvislosti s ní budou řešeny pouze u soudů hlavního města Prahy, Česká republika.

Tyto podmínky jsou platné od 1.8.2024.

General Instructions

Step One: What I will be making

First click on the green ‘What I will be making’ button. This is how your end result should look like.

Step Two: What I need

Next, click on the ‘What I need’ button to get some basic parameters to use in the code. Such as the font family, colors, image URLs etc. These are just recommendations. Use your own judgement for the rest of the values, such as paddings, margins, spacing and size.

Step Three: Read the given HTML code

You don’t need to know how to write HTML for these exercises. However, you WILL need to take a look at the ‘HTML’ code in the exercise. You can switch from HTML to CSS tab in the Codepen screen. Then read the built HTML code for each exercise to understand the structure and find the classes that are defined for the elements that you will be editing. Use those predefined classes to style them in CSS.

Step Four: Click on the ‘CSS’ tab and start coding

Click on the ‘CSS’ tab in the Codepen screen and start typing your CSS code here, just below the ‘Write CSS code here’ comment. You can also delete this comment if you wish.

For example, if a ‘div’ has a class “text-content” in HTML, you can then style this class in CSS tab. Just don’t forget to add a dot before calling a class out (.text-content)

You should see a live preview of the CSS code that you are editing in the ‘Result’ tab to the right of the Codepen screen.

Step Five: Check the solution with the CSS code

If you are stuck, click on the ‘Show me the code’ button. This will reveal the code that you can also completely copy and paste in the CSS tab of the exercise to see the result.

Or you can just go back to the lessons and watch them again.

Have fun and feel free to reach out!